Havehold for hvalpe

Den vigtige socialisering…

Her er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet. Det foregår under kontrollerede forhold, i trygge rammer og i indhegnet have. Små hold med max. 6 hunde på hvert hold. Hvalpens selvtillid og motorik styrkes, og du bliver præsenteret for alternativer til de gængse lege som hunde typisk bliver stressede af. Vi taler om kropssprog, både hundene imellem, og også det vi selv bruger overfor vores hunde. Vi følger hvalpenes udvikling under forløbet og ser på hvordan deres indbyrdes forhold udvikler sig. Undervejs får du råd og vejledning i forhold til hvalpens første tid i hjemmet, samt hjælp til hvordan du bedst guider din hvalp, og der er altid tid til spørgsmål. Du får gode kontakter til andre hundeejere og kan således selv fortsætte med at lave private legeaftaler hvor I bruger det I har lært på holdet. Sidst, men ikke mindst, får du en træt hvalp med hjem 🙂

Formål :

At give dig nogle gode alternativer til de klassiske hundelege, og en viden om hvorfor det er bedre for din hund, samt at oplyse om vigtigheden af socialisering i rette mængde.

Tilmelding :

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Havehold foregår i Slede/Skibet v. Vejle.