Spor.

Spor til husbehov…

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt 🙂 Sporsøg er godt for stort set alle hunde og de fleste ELSKER det ! Som på alle mine hold drejer det sig ikke om at være bedst, men om at give dig og din hund en god oplevelse som også gør hunden træt på en dejlig naturlig måde. Vi skal lære at gå et spor fra bunden, og vil så gennem forløbet forsøge med forskellige underlag/bevoksninger at søge i, og forskellige dufte at søge efter. Dette er ikke et nosework-kursus, jeg går efter at de dufte vi bruger er nogle som hunden naturligt ville finde stimulerende og interessante at søge efter såsom kød, blod, skind og pels. Max. 6 hunde på holdet gør at jeg kan hjælpe alle i det omfang der er behov for det.

På dette hold kan der deltage 2 personer pr. hund.

Formål :

At vise dig hvordan du kan give din hund en relativ simpel opgave, som den har stor glæde af, og som du med lethed kan optimere og gøre mere og mere spændende, efterhånden som I sammen får mere erfaring.

Tilmelding :

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Torsdag : Kærbøllinghusevej 41, 7100 Vejle.