Agility-hold

Agility for sjov…

Al begyndelse er svær…

På dette begynderhold bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde. Træningen handler om kropskontrol og samarbejde og er ikke konkurrencebetonet. Alle hunde er som udgangspunkt i snor og sele og der er max. 8 hunde på holdet. Jeg prioriterer at hjælpe og guide hver enkelt så godt som muligt når en forhindring skal gennemgåes, derfor må der påregnes lidt ventetid de første gange.

Godt begyndt er halv fuldendt…

Hos de let øvede sættes banen med numre som man går eller løber efter. Vi arbejder videre med at hunden mere selvstændigt kan forcere de forskellige forhindringer og hunden skal derfor være i stand til at kunne tage de fleste forhindringer med let støtte fra ejer. Hunden, som er i gang med banen, er løs, resten som udgangspunkt i snor og hunden skal derfor kunne holde sig til ejer og den opgave I er ved. Max. 8 hunde på holdet. Udfarende og aggressiv adfærd må ikke finde sted, jeg anbefaler et lydighedshold hvis man har disse udfordringer.

Øvelse gør mester…

Hundene på dette øvede hold kan som udgangspunkt klare alle forhindringer og dirigeres rundt på banen i samarbejde med ejer. Banen sættes med numre og kan deles op således at flere hunde kan være i gang på samme tid. Om du vil gå eller løbe er helt frivilligt – det er stadig kun for sjov. Alle deltagere skal kunne være løse samtidig og blive hos ejer og igangværende opgave.Max. 8 hunde på holdet. Udfarende og aggressiv adfærd må ikke finde sted, jeg anbefaler et lydighedshold hvis man har disse udfordringer.

Vigtigt ! For alle 3 hold gælder det at hunde af små racer skal være fyldt 1 år for at deltage, store racer 1 1/2 år. Dette for ikke at belaste hundens bevægeapparat unødigt i vokseperioden.

Agility for sjov træner vi v. Tiufkær syd for Vejle.