Agility-hold

Agility for sjov…

Al begyndelse er svær…

På dette begynderhold bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde. Træningen handler om kropskontrol og samarbejde og er ikke konkurrencebetonet. Alle hunde er som udgangspunkt i snor og sele og der er max. 9 hunde på holdet. Jeg prioriterer at hjælpe og guide hver enkelt så godt som muligt når en forhindring skal gennemgåes, derfor må der påregnes lidt ventetid de første gange. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. Børn der deltager skal være gamle nok, og interesserede i, at deltage i træningen. Redskaberne på pladsen er beregnet til hunde så det er ikke meningen at børn bruger dem som legeredskaber.

Godt begyndt er halv fuldendt…

Hos de let øvede kan banen sættes med numre som man går eller løber efter. Vi arbejder videre med at hunden mere selvstændigt kan forcere de forskellige forhindringer og hunden skal derfor være i stand til at kunne tage de fleste forhindringer med let støtte fra ejer. Hunden, som er i gang med banen, er løs, resten som udgangspunkt i snor og hunden skal derfor kunne holde sig til ejer og den opgave I er ved. Max. 9 hunde på holdet. Udfarende og aggressiv adfærd må ikke finde sted, jeg anbefaler et lydighedshold hvis man har disse udfordringer. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. Børn der deltager skal være gamle nok, og interesserede i, at deltage i træningen. Redskaberne på pladsen er beregnet til hunde så det er ikke meningen at børn bruger dem som legeredskaber.

Øvelse gør mester…

Hundene på dette øvede hold kan som udgangspunkt klare alle forhindringer og dirigeres rundt på banen i samarbejde med ejer. Banen sættes med numre og kan deles op således at flere hunde kan være i gang på samme tid. Om du vil gå eller løbe er helt frivilligt – det er stadig kun for sjov. Alle deltagere skal kunne være løse samtidig og blive hos ejer og igangværende opgave. Max. 9 hunde på holdet. Udfarende og aggressiv adfærd må ikke finde sted, jeg anbefaler et lydighedshold hvis man har disse udfordringer. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. Børn der deltager skal være gamle nok, og interesserede i, at deltage i træningen. Redskaberne på pladsen er beregnet til hunde så det er ikke meningen at børn bruger dem som legeredskaber.

På dette hold kan man deltage op til 3 personer pr. hund. For alle 3 hold gælder det at hunde af små racer skal være ca. 1 år for at deltage, store racer 1 1/2 år. Dette for ikke at belaste hundens bevægeapparat unødigt i vokseperioden.

Formål :

Først og fremmest at give dig og din hund nogle sjove timer sammen, hvor I finder ud af at I sammen kan meget mere end I troede 🙂 Dette samarbejde giver også din hund mere selvtillid, og dig mere øvelse i at guide din hund.

Tilmelding :

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Mandag : Rødmosevej 134 Tiufkær, 6052 Viuf