Holdtræning – lydighed

Holdtræning af familiehunden…

Holdtræning hos mig er træning af familiehunden,  med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. Både børn og voksne er velkomne, og I kan sagtens være flere fra familien afsted. Vi træner i et naturområde i Kærbøllinghuse mellem Vejle og Bredsten. Der er max. 10 hunde på holdet, hvilket giver mig mulighed for at nå rundt til hver enkelt deltager og hjælp/guide efter behov. Der er ingen deadline på hvad vi skal nå, ingen konkurrence eller afsluttende prøve, og dermed også plads til forskellige niveauer for hund og ejer på et hold. Din hund skal have en kropssele på og være i snor, når du ankommer. Jeg anbefaler at du bruger en almindelig dressurline.

Formål :

At give dig de værktøjer du skal bruge for at skabe den bedst mulige relation mellem dig og din hund, så du er klædt på til at kunne tackle  udfordringer i jeres fælles hverdag, og at lære hunden at forholde sig roligt og afslappet når der er andre hunde og mennesker  i nærheden.

Tilmelding :

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. I løbet af den samtale, finder vi ud af hvilket hold din hund vil få mest ud af at være på. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Lydighedstræning foregår i Kærbøllinghuse mellem Vejle og Bredsten.