Havehold for hvalpe

Den vigtige socialisering…

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er image.png

Haveholdet er for de helt små hvalpe i små racer. Det vil typisk sige 8 – 11/12 uger ved opstart. Her er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet. Det foregår under kontrollerede forhold, i trygge rammer og i indhegnet have. Små hold med max. 6 hunde på hvert hold. Hvalpens selvtillid og motorik styrkes, og du bliver præsenteret for alternativer til de gængse lege som hunde typisk bliver stressede af. Vi taler om kropssprog, både hundene imellem, og også det vi selv bruger overfor vores hunde. Vi følger hvalpenes udvikling under forløbet og ser på hvordan deres indbyrdes forhold udvikler sig. Undervejs får du råd og vejledning i forhold til hvalpens første tid i hjemmet, samt hjælp til hvordan du bedst guider din hvalp, og der er altid tid til spørgsmål. Du får gode kontakter til andre hundeejere og kan således selv fortsætte med at lave private legeaftaler hvor I bruger det I har lært på holdet. Sidst, men ikke mindst, får du en træt hvalp med hjem 🙂

På dette hold kan man deltage 2 personer pr. hund. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. Børn der deltager skal være gamle nok, til at være interesserede i, at deltage i træningen eller kigge på, men legende børn, som ikke er relateret til træningen forstyrrer desværre for meget.

Formål :

At give dig nogle gode alternativer til de klassiske hundelege, og en viden om hvorfor det er bedre for din hund, samt at oplyse om vigtigheden af socialisering i rette mængde.

Tilmelding :

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Hvalpeholdet startes op i foråret og man kan melde til når det kan ses på siden med foreløbige hold 2022.

Søndag : Knabberupvej 119 Slelde, 7100 Vejle.