Holdtræning – udendørs.

Holdtræning af familiehunden…   

Holdtræning i lydighed hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder. Som udgangspunkt er der fri leg i begyndelsen af timen for hvalpe under 6 måneder, og på de hold hvor det er muligt fortsætter vi med det. Det er dog altid en vurdering jeg laver fra gang til gang. Efterhånden som hundene bliver ældre og der kommer nye til er det ikke altid muligt at fortsætte med fri leg. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. På dette hold kan man deltage op til 2 personer pr. hund. Både børn og voksne er velkomne, og I bestemmer selv hvem der laver øvelserne med hunden. Børn der deltager skal være gamle nok, til at være interesserede i, at deltage i træningen eller kigge på, men legende børn, som ikke er relateret til træningen forstyrrer desværre for meget.

Der er et max. antal hunde på holdet, vurderet ud fra deres alder, hundenes behov, pladsen vi er på og træningens indhold. Der er også taget højde for at jeg skal kunne nå rundt til hver enkelt deltager og hjælpe/guide efter behov. Der er ingen deadline på hvad vi skal nå, ingen konkurrence eller afsluttende prøve, og dermed også plads til forskellige niveauer for hund og ejer på et hold. Din hund skal have en kropssele på og være i snor, når du ankommer, hver gang 🙂 Jeg anbefaler at du bruger en almindelig dressurline.

Hunhunde i løbetid, racer som oprindeligt blev anvendt til kamp samt andre racer med udfordringer i social sammenhæng, er alle velkomne på træningspladsen. Disse deltager dog kun i fri leg i det omfang jeg vurderer at det er forsvarligt. 

Formål :

At give dig de værktøjer du skal bruge for at skabe den bedst mulige relation mellem dig og din hund, så du er klædt på til at kunne tackle udfordringer i jeres fælles hverdag, og at lære hunden at forholde sig roligt og afslappet når der er andre hunde og mennesker  i nærheden.

Tilmelding :

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. I løbet af den samtale, finder vi ud af hvilket hold din hund vil få mest ud af at være på. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Holdtræning foregår pt som følger :

Lørdag : Jagtforeningens plads, Kærbøllinghuse.