Mere om mig

Jeg er født i 69 og har, siden min far hjembragte den første hund, altid været helt opslugt af den verden. Jeg arbejder som hundetræner med det formål at give så mange hunde, som muligt, en bedre livskvalitet.

De træningsmetoder, jeg anvender, sikrer netop det, og hjælper hundeejere til at tænke i helt nye baner for, at kunne give deres hund den bedst mulige tilværelse.
Det handler om respekt, og om at tage ansvar i alle situationer for det levende væsen, man har valgt at tage sig af. Og det handler om at skabe bedre relationer mellem menneske og dyr, til stor glæde og gavn for begge parter.

Hunden er for mig, det mest fantastiske væsen der findes, og hvert minut jeg har tilbragt med en hund, er for mig en gave, og et unikt øjeblik jeg er dybt taknemmelig for at have oplevet.

For mig er hunden ren kærlighed, pakket ind i pels og poter…

Her kan du læse Min baggrundshistorie