Heidi's hunde skole

Agility

2020-06-04-19.45.36-1-1024x869

Vil du høre mere?

Agility for sjov…

Træningen handler om kropskontrol og samarbejde og er ikke konkurrencebetonet. Nye hunde er som udgangspunkt i snor og sele og der er max. 6 hunde på holdet. Jeg prioriterer at hjælpe og guide hver enkelt så godt som muligt når en forhindring skal gennemgåes. Derfor må der påregnes lidt ventetid de første gange, så alle kommer godt igennem. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren.

På dette hold kan man deltage 2 personer pr. hund. Børn der deltager skal være gamle nok, til at være interesserede i at deltage i træningen, eller kigge på, men legende børn, som ikke er relateret til træningen, forstyrrer desværre for meget. Redskaberne på pladsen er beregnet til hunde så det er ikke meningen at børn bruger dem som legeredskaber. Dette forventer jeg at børnene er orienteret om hjemmefra 🙏😉

Hunhunde i løbetid kan forekomme på pladsen, hvilket giver de intakte hanhundes ejere “lidt mere at arbejde med” 😏🤪

Selve træningen varer pr. gang ca. 45 min. med hensyntagen til vejr og vind ☀️⛈ Pladsen er meget åben så hvis det blæser eller er koldt kan en ekstra trøje være en god ide. 👕🧤🧣

Let øvede/øvede…

På holdet for let øvede sættes banen med numre, hvorefter der er banegennemgang. Vi arbejder videre med at hunden mere selvstændigt kan forcere de forskellige forhindringer og hunden skal derfor være i stand til at kunne tage de fleste forhindringer med let støtte fra ejer. Hunden, som er i gang med banen, er løs, resten som udgangspunkt i snor og hunden skal derfor kunne holde sig til ejer og den opgave I er ved. Max. 6 hunde på holdet. Udfarende og aggressiv adfærd må ikke finde sted, jeg anbefaler et lydighedshold hvis man har disse udfordringer.

Formål

Først og fremmest at give dig og din hund nogle sjove timer sammen, hvor I finder ud af at I sammen kan meget mere end I troede 😉 Dette samarbejde giver også din hund mere selvtillid, og dig mere øvelse i at guide din hund.

Krav

Din hund skal være vaccineret og forsikret når du møder op til træning, og al ophold på træningspladsen foregår på eget ansvar. Vær opmærksom på at nogle forsikringsselskaber forlanger en udvidet ansvarsforsikring på hunden når man går til træning. Medbring dokumentation for vaccination samt forsikring første træningsgang. Hvis din hund har gået til træning hos mig inden for de seneste 2 år kan du se bort fra dette. 

På træningspladsen skal din hund have en kropssele på, og jeg anbefaler en fast snor til træning, ikke en flexline. Hvis du er i tvivl om hvilken sele der er god for din hund så er min anbefaling helt klart en H- sele. De fåes i mange variationer og til mange priser. Seler af typen K9 og lignende anbefaler jeg ikke.

ALLE former for fysisk afstraffelse og irettesættelse i form af kraftige ryk i snoren, slag eller spark, samt anvendelse af kvælerhalsbånd i alle former, ja.. også retrieverliner er ikke tilladt på pladsen. Dette vil medføre bortvisning uden mulighed for refundering af betaling.

VIGTIGT : Hold ALTID din hund i snor på pladsen med mindre du får andet at vide, og undgå at lade den hilse på andre mens den er i snor. Hold ligeledes GOD afstand til hunde, eller ejere, som ser ud til at have en udfordring med andre hundes tilstedeværelse. Vi hjælper hinanden på pladsen og tager hensyn.😉

Medbring

Masser af GODE små godbidder med god duft, (gerne i godbidstaske) og en sulten hund 😉 Vand, skål og pølleposer.

Hvor skal vi være

Træningen finder sted på Rødmosevej 134 Tiufkær, 6052 Viuf. Parkering skal foregå på parkeringspladsen foran banen, ikke ude langs vejen 🙏

Hvad koster det

Prisen er 1175 kr. inkl. moms. Mobile Pay på nr. 226284 (skriv gerne din hunds navn) eller kontant første træningsgang.

Der modregnes som udgangspunkt ikke for tabte træningsgange uanset årsag.

Tilmelding

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold, og ny tilmelding er nødvendig. Har du spørgsmål til ovenstående eller andre ting, kontakt mig på 20971981 eller info@heidishundeskole.dk

Vel mødt til agility for sjov. 🤪🐶

HJÆLP!

Har du brug for akut hjælp til din hund?

Problematikkerne kan være mange, men ens for dem alle er, at du er nået til en punkt, hvor du har brug akut hjælp til opdragelse af din hund.

Hold træning

Holdtræning – udendørs

Holdtræning hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Holdtræning – indendørs

Holdtræning i lydighed hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Havehold for hvalpe

På dette hold er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet.

Gymnastik for krop & hjerne

Dette hold henvender sig især til dig der har en hund som er lidt usikker eller som gerne vil træne noget andet end lydighed.

Agility

å begynderholdet bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde.

Cityholdet

På cityholdet mødes vi 6 forskellige steder i Vejle, og her tager vi vores træning af hunden ud i den virkelige verden.

Spor

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt

Rally – for begyndere

Rally for begyndere handler, hos mig i hvert fald, om at få lidt mere sjov ind i træningen.