Heidi's hunde skole

177217885_234800741516127_3547647530586504066_n

Vil du høre mere?

Spor

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt 🙂 Sporsøg er godt for stort set alle hunde og de fleste ELSKER det ! Som på alle mine hold drejer det sig ikke om at være bedst, men om at give dig og din hund en god oplevelse som også gør hunden træt på en dejlig naturlig måde. Vi skal lære at gå et spor fra bunden, og vil så gennem forløbet forsøge med forskellige underlag/bevoksninger at søge i, og forskellige dufte at søge efter. Dette er ikke et nosework-kursus, jeg går efter at de dufte vi bruger er nogle som hunden naturligt ville finde stimulerende og interessante at søge efter såsom kød, blod, skind og pels. Max. 6 hunde på holdet gør at jeg kan hjælpe alle i det omfang der er behov for det.

På dette hold kan man deltage 2 personer pr. hund. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. Børn der deltager skal være gamle nok til at være interesserede i, at deltage i træningen. Hunhunde i løbetid, racer som oprindeligt blev anvendt til kamp samt andre racer med udfordringer i social sammenhæng, er alle velkomne på træningspladsen.

Formål

At vise dig hvordan du kan give din hund en relativ simpel opgave, som den har stor glæde af, og som du med lethed kan optimere og gøre mere og mere spændende, efterhånden som I sammen får mere erfaring.

Tilmelding

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Tirsdag : Kærbøllinghusevej 64, 7100 Vejle.

HJÆLP!

Har du brug for akut hjælp til din hund?

Problematikkerne kan være mange, men ens for dem alle er, at du er nået til en punkt, hvor du har brug akut hjælp til opdragelse af din hund.

Hold træning

Holdtræning – udendørs

Holdtræning hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Holdtræning – indendørs

Holdtræning i lydighed hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Havehold for hvalpe

På dette hold er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet.

Gymnastik for krop & hjerne

Dette hold henvender sig især til dig der har en hund som er lidt usikker eller som gerne vil træne noget andet end lydighed.

Agility

å begynderholdet bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde.

Cityholdet

På cityholdet mødes vi 6 forskellige steder i Vejle, og her tager vi vores træning af hunden ud i den virkelige verden.

Spor

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt

Rally – for begyndere

Rally for begyndere handler, hos mig i hvert fald, om at få lidt mere sjov ind i træningen.