Heidi's hunde skole

Havehold for hvalpe

image

Vil du høre mere?

Den vigtige socialisering…

På dette hold er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet. Det kommer også til at dreje sig om kropskontrol og samarbejde og alt foregår under kontrollerede forhold, i trygge rammer og i indhegnet have/område. Vi kigger på kropssprog og kommunikation hundene imellem og også det kropssprog vi selv bruger overfor vores hunde. Du bliver præsenteret for alternativer til de gængse lege som hunde typisk bliver stressede af og hvalpens selvtillid og motorik styrkes. Vi følger hvalpenes udvikling under forløbet og ser på hvordan deres indbyrdes forhold udvikler sig. Du får gode kontakter til andre hundeejere og kan således selv fortsætte med at lave private legeaftaler hvor I bruger det I har lært på holdet. Sidst, men ikke mindst, får du en træt hvalp med hjem 😊

På dette hold kan man deltage 2 personer pr. hund. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. Børn der deltager skal være gamle nok, til at være interesserede i, at deltage i træningen eller kigge på, men legende børn, som ikke er relateret til træningen forstyrrer desværre for meget.

Træning og socialisering varer pr. gang ca. 35 – 40 min. med hensyntagen til vejr og vind ☀️⛈ Derefter er der ca. 10 – 15 min. til spørgsmål.

 

Formål

At give dig de værktøjer du skal bruge for at skabe den bedst mulige relation mellem dig og din hund, så du er klædt på til at kunne tackle udfordringer i jeres fælles hverdag, og at lære hunden at forholde sig roligt og afslappet når der er andre hunde og mennesker i nærheden. At give dig nogle gode alternativer til de klassiske hundelege, og en viden om hvorfor det er bedre for din hund, samt at oplyse om vigtigheden af socialisering i rette mængde.

Krav

Din hund skal være påbegyndt vaccinering og forsikret når du møder op til træning, og al ophold på træningspladsen foregår på eget ansvar. Vær opmærksom på at nogle forsikringsselskaber forlanger en udvidet ansvarsforsikring på hunden når man går til træning. Medbring dokumentation for vaccination samt forsikring første træningsgang.

På træningspladsen skal din hund have en kropssele på, og jeg anbefaler en fast snor til træning, ikke en flexline. Hvis du er i tvivl om hvilken sele der er god for din hund så er min anbefaling helt klart en H- sele. De fåes i mange variationer og til mange priser. Seler af typen K9 og lignende anbefaler jeg ikke.

ALLE former for fysisk afstraffelse og irettesættelse i form af kraftige ryk i snoren, slag eller spark, samt anvendelse af kvælerhalsbånd i alle former, ja.. også retrieverliner er ikke tilladt på pladsen. Dette vil medføre bortvisning uden mulighed for refundering af betaling.

VIGTIGT : Hold ALTID din hund i snor på pladsen med mindre du får andet at vide, og undgå at lade den hilse på andre mens den er i snor. Hold ligeledes GOD afstand til hunde, eller ejere, som ser ud til at have en udfordring med andre hundes tilstedeværelse. Vi hjælper hinanden på pladsen og tager hensyn.😉

Medbring

Masser af GODE meget små godbidder med god duft, (gerne i godbidstaske) og en sulten hund 😉 vand, skål samt pølleposer. 

Hvor skal vi være

Træningen foregår på Knabberupvej 119 Slelde, 7100 Vejle. Parkering hele vejen ned langs huset og foran begge garager, så langt ind mod huset som muligt. I er nødt til at parkere så tæt som muligt for at alle kan få plads. Vær varsom når du tager din hund ud af bilen, fartgrænsen på de 50 km/t overholdes sjældent på denne strækning, dog er der meget lidt trafik på det givne tidspunkt.🙏

 

Hvad koster det

Prisen er 1175 kr. inkl. moms. Mobile Pay på nr. 226284 (skriv gerne din hunds navn) eller kontant første træningsgang. Der modregnes som udgangspunkt ikke for tabte træningsgange uanset årsag.

Tilmelding

Al tilmelding foregår telefonisk på 20971981. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold, og ny tilmelding er nødvendig. Har du spørgsmål til ovenstående eller andre ting, kontakt mig på 20971981 eller info@heidishundeskole.dk

Vel mødt til hvalpetræning. 🤪🐶

HJÆLP!

Har du brug for akut hjælp til din hund?

Problematikkerne kan være mange, men ens for dem alle er, at du er nået til en punkt, hvor du har brug akut hjælp til opdragelse af din hund.

Hold træning

Holdtræning – udendørs

Holdtræning hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Holdtræning – indendørs

Holdtræning i lydighed hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Havehold for hvalpe

På dette hold er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet.

Gymnastik for krop & hjerne

Dette hold henvender sig især til dig der har en hund som er lidt usikker eller som gerne vil træne noget andet end lydighed.

Agility

å begynderholdet bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde.

Cityholdet

På cityholdet mødes vi 6 forskellige steder i Vejle, og her tager vi vores træning af hunden ud i den virkelige verden.

Spor

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt

Rally – for begyndere

Rally for begyndere handler, hos mig i hvert fald, om at få lidt mere sjov ind i træningen.