Heidi's hunde skole

Rally – for begyndere.

image-3

Vil du høre mere?

Træning med mange små succeser …

Rally for begyndere handler, hos mig i hvert fald, om at få lidt mere sjov ind i træningen. Vi starter med at kigge på hvilke basisting vi skal have på plads og derefter arbejder vi med små baner ud fra rallyskilte. Vi træner med godbidder og MASSER af ros. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. Børn der deltager skal være gamle nok, til at være interesserede i, at deltage i træningen eller kigge på, men legende børn, som ikke er relateret til træningen forstyrrer desværre for meget. Vi træner i en staldbygning med kunstgræs så der er lys og tørvejr. Der er max. 6 hunde på holdet, så jeg kan nå rundt til hver enkelt deltager og hjælp/guide efter behov. Der er ingen deadline på hvad vi skal nå, ingen konkurrence eller afsluttende prøve, og dermed også plads til forskellige niveauer for hund og ejer på et hold. Din hund skal have en kropssele på og være i snor, når du ankommer. Jeg anbefaler at du bruger en almindelig dressurline.

Formål

At vise dig en let træningsform som hurtigt giver resultater og små succeser som du kan fejre sammen med din hund. At skabe en god relation mellem dig og din hund, og at lære din hund at fokusere på træningen selvom der er andre hunde og mennesker til stede.

Tilmelding

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. I løbet af den samtale, finder vi ud af hvilket hold din hund vil få mest ud af at være på. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Onsdag : Hærvejen 117, 7300 Jelling.

HJÆLP!

Har du brug for akut hjælp til din hund?

Problematikkerne kan være mange, men ens for dem alle er, at du er nået til en punkt, hvor du har brug akut hjælp til opdragelse af din hund.

Hold træning

Holdtræning – udendørs

Holdtræning hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Holdtræning – indendørs

Holdtræning i lydighed hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Havehold for hvalpe

På dette hold er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet.

Gymnastik for krop & hjerne

Dette hold henvender sig især til dig der har en hund som er lidt usikker eller som gerne vil træne noget andet end lydighed.

Agility

å begynderholdet bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde.

Cityholdet

På cityholdet mødes vi 6 forskellige steder i Vejle, og her tager vi vores træning af hunden ud i den virkelige verden.

Spor

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt

Rally – for begyndere

Rally for begyndere handler, hos mig i hvert fald, om at få lidt mere sjov ind i træningen.