Heidi's hunde skole

Gymnastik for krop & hjerne

image-1-2

Vil du høre mere?

Kropskontrol af hele hunden…

Dette hold henvender sig især til dig der har en hund som er lidt usikker eller som gerne vil træne noget andet end lydighed. På dette hold handler det om samarbejde mellem dig og din hund når vi træner balance og kropskontrol. Det er med til at forbedre hundens motorik og selvtillid, og så synes hundene det er sjovt 🙂 Du vil typisk opleve en god koncentration hos din hund, selvom den til tider kan være udfordret af andre hundes tilstedeværelse. Ind imellem den kropslige træning er der mulighed for at præsentere hundene for forskellige hjernegymnastikopgaver som tilpasses deres niveau. Ved behov tager vi også rallyskiltene frem og prøver det af. Træning hos mig er med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. På dette hold kan man deltage 2 personer pr. hund. Børn der deltager skal være gamle nok, til at være interesserede i, at deltage i træningen eller kigge på, men legende børn, som ikke er relateret til træningen forstyrrer for meget for de, til tider, lidt usikre hunde. Redskaberne er beregnet til hunde så det er ikke meningen at børn bruger dem som legeredskaber. Dette forventer jeg at børnene er orienteret om hjemmefra 🙂

Vi træner i en staldbygning med kunstgræs som underlag, og der er både tørvejr og lys. Der er max. 6 hunde på holdet, hvilket giver mig mulighed for at nå rundt til hver enkelt deltager og hjælp/guide efter behov. Der er ingen deadline på hvad vi skal nå, ingen konkurrence eller afsluttende prøve, og dermed også plads til forskellige niveauer for hund og ejer på et hold. Din hund skal have en kropssele på og være i snor, når du ankommer. Jeg anbefaler at du bruger en almindelig dressurline.

Formål

At give dig og din hund en forbedret relation og hunden en bedre fornemmelse af egen krop samt en bedre selvtillid. Hundens tillid til dig som guide bliver også forbedret ved hjælp af de øvelser vi gennemgår.

Tilmelding

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. I løbet af den samtale, finder vi ud af hvilket hold din hund vil få mest ud af at være på. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Onsdag : Hærvejen 117, 7300 Jelling.

HJÆLP!

Har du brug for akut hjælp til din hund?

Problematikkerne kan være mange, men ens for dem alle er, at du er nået til en punkt, hvor du har brug akut hjælp til opdragelse af din hund.

Hold træning

Holdtræning – udendørs

Holdtræning hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Holdtræning – indendørs

Holdtræning i lydighed hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Havehold for hvalpe

På dette hold er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet.

Gymnastik for krop & hjerne

Dette hold henvender sig især til dig der har en hund som er lidt usikker eller som gerne vil træne noget andet end lydighed.

Agility

å begynderholdet bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde.

Cityholdet

På cityholdet mødes vi 6 forskellige steder i Vejle, og her tager vi vores træning af hunden ud i den virkelige verden.

Spor

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt

Rally – for begyndere

Rally for begyndere handler, hos mig i hvert fald, om at få lidt mere sjov ind i træningen.