Heidi's hunde skole

De Usikre

Handler using fitness tools during the dog training session

Vil du høre mere?

De Usikre

På holdet med de usikre hunde skal vi arbejde med selvtilliden i hunden og relationen til ejer. Vi skal også kigge på hvordan du bedst muligt hjælper din hund og i hvilke situationer der er brug for det.  Den blotte tilstedeværelse af andre hunde inden for forholdsvis kort afstand kan til tider skabe angst og stor usikkerhed hos mange hunde, især de små racer ser ud tll at være hårdest ramt.

Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. Børn der deltager skal være gamle nok, til at være interesserede i, at deltage i træningen eller kigge på. Legende og højlydte børn forstyrrer desværre for meget.

Der er max. 6 hunde på holdet, hvilket giver mig mulighed for at nå rundt til hver enkelt deltager og hjælp/guide efter behov. Der er ingen deadline på hvad vi skal nå, ingen konkurrence eller afsluttende prøve, og dermed også plads til forskellige niveauer for hund og ejer på et hold.

Formål

At øge din hunds selvtillid gennem øvelser som den gradvist lærer at kunne klare, mere og mere selvstændigt. At give dig en viden om hvordan du bedst muligt hjælper din hund når den bliver bange, og hvordan du, så ofte som muligt kan være på forkant inden det sker. 

Krav og regler

Din hund skal være vaccineret og forsikret når du møder op til træning, og al ophold på pladsen foregår på eget ansvar. Vær opmærksom på at nogle forsikringsselskaber forlanger en udvidet forsikring når du går til træning med din hund. Medbring dokumentation for forsikring og vaccination på første træningsgang. Hvis din hund har gået til træning hos mig indenfor de seneste 2 år kan du se bort fra dette. For hvalpe gælder det at de skal være påbegyndt vaccination.

Ved ankomst skal din hund være iført en kropssele og en fast snor, ikke en flexline. Hvis du er i tvivl om hvilken sele du skal vælge så er min anbefaling helt klart en H sele. De fåes i mange variationer og i mange prisklasser. Seler af typen K9 og lignende anbefaler jeg ikke.

ALLE former for fysisk afstraffelse og irettesættelse, i form af kraftige ryk i snoren, slag eller spark, samt anvendelse af kvælerhalsbånd, og ja… også retrieverliner, er ikke tilladt på pladsen. Dette vil medføre bortvisning uden mulighed for refundering af betaling.

Hvor skal vi være

Træningen foregår på Hærvejen 117, 7300 Jelling. Parkering skal ske i VENSTRE side af de lange indkørsel eller på HØJRE side af det store kastanjetræ i gårdspladsen. Da vi skal være indendørs er det vigtigt at din hund er luftet af inden vi går i gang. Der er mulighed for at lufte sin hund på følgende steder :

På områderne op mod vejen, længst væk fra huset. I skoven langs indkørslen. Ikke tæt på huset, så vi respekterer privatlivets fred mest muligt.

Alle rydder naturligvis op efter egen hund, pølleposer skal i skraldespanden inde i hallen, ikke den ved huset.

Medbring

Masser af GODE små godbidder med god duft, (gerne i godbidstaske) og en sulten hund, vand, skål og pølleposer.

Hvad koster det

Prisen er 1175 kr. inkl. moms. Mobile Pay på nr. 226284 (skriv din hunds navn) og send mig et screenshot af din betaling. Når jeg modtager din betaling er du meldt til. Alternativt kan du betale kontant første træningsgang. Der modregnes ikke for tabte træningsgange uanset årsag.

 

VIGTIGT : Hold ALTID din hund i snor på pladsen og undlad at lade den hilse på andre hunde mens den er i snor. Hold ligeledes GOD afstand til hunde, eller ejere, som ser ud til at have udfordringer med andre hundes tilstedeværelse. Vi hjælper hinanden på pladsen og tager hensyn.

Tilmelding

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. I løbet af den samtale, finder vi ud af hvilket hold din hund vil få mest ud af at være på. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Torsdag : Hærvejen 117, 7300 Jelling.

HJÆLP!

Har du brug for akut hjælp til din hund?

Problematikkerne kan være mange, men ens for dem alle er, at du er nået til en punkt, hvor du har brug akut hjælp til opdragelse af din hund.

Hold træning

Holdtræning – udendørs

Holdtræning hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Holdtræning – indendørs

Holdtræning i lydighed hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

De Usikre

Holdet for de lyd og bevægelsessensitive hunde af små racer, som har brug for at få styrket selvtilliden.

Havehold for hvalpe

På dette hold er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet.

Havehold for hvalpe

På dette hold er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet.

Cityholdet

Holdet hvor vi tager træningen med ud i den virkelige verden.

Agility

å begynderholdet bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde.

Spor

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt

Agility

å begynderholdet bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde.

Spor

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt

Rally – for begyndere

Rally for begyndere handler, hos mig i hvert fald, om at få lidt mere sjov ind i træningen.

Gymnastik for krop & hjerne

Dette hold henvender sig især til dig der har en hund som er lidt usikker eller som gerne vil træne noget andet end lydighed.