Heidi's hunde skole

Mine oplevelser

Bella – “Lykkepiller” på 4 ben

Hun springer mig glad i møde, da jeg træder ind på terrassen. Det er sommer, vejret er skønt, og Bella drøner rundt i haven. Jeg er kommet for, at give ejeren lidt hjælp til et par udfordringer, han har med hende. Der går dog ikke længe, før jeg forstår, at det han egentlig leder efter, er et nyt hjem til hende. Hun er sort labrador, en voksen dame, aktiv og glad. Ejeren arbejder en måned væk hjemmefra, og er derefter hjemme en måned. Så Bella pendler mellem 2 hjem. Der går lige et kort øjeblik, så kommer jeg i tanke om min kollega Kim.. ☺

Vi ankommer sammen Kim og jeg, Kim er på bristepunktet af spænding ! Aftalen er, at hvis kemien passer, så skal Kim passe hende en uge mens ejer er på ferie, og hvis det går godt, så skal hun blive hos ham. På terrassen befinder sig nu de to mennesker Bella kender bedst, og som hun har boet sammen med, mig selv som også har hilst på hende en gang før, og Kim som hun ikke har set før. Bella KASTER sig bogstavelig talt i armene på Kim. Hun vælger ham så ingen er i tvivl.. I hele den tid vi er der, viger hun stort set ikke fra hans side. Det var fantastisk at være vidne til ☺

Du kan læse Kim’s egen historie herunder :

Hej ☺

Mit navn er Kim, og jeg vil gerne fortælle en historie fra det ”virkelige liv”.
For nogen tid siden, rendte jeg ind i en voldsom depression. Jeg havde heldigvis et par kollegaer der reagerede, og jeg kom i behandling. Med hjælp fra firmaet og kollegaerne kom jeg igen på fode, og det begyndte at gå den rette vej. Jeg trængte til forandring, så jeg flyttede fra byen og ud på landet. Men den største omvæltning kom, da Bella kom ind i mit liv. Heidi, som også er min kollega, kom en dag og sagde, at hun havde set en hvalp på facebook, der manglede et godt hjem og masser af kærlighed. PLING !! Jeg var leveringsdygtig i begge dele og så var kimen sat. Den var dog hurtig afsat til anden side, men 14 dage efter kom hun igen.. Denne gang handlede det så om, hvad der skulle vise sig at være verdens sødeste Bella, hvis kærlighed for mig er uendelig og som jeg holder mere af end noget andet. Takket være hende har min tur op ad været utrolig nem i forhold, til mange andre jeg kender i lignende situationer.
Hvad du gør for din hund kommer 10.000 gange igen ☺

Kram fra Kim.

HJÆLP!

Har du brug for akut hjælp til din hund?

Problematikkerne kan være mange, men ens for dem alle er, at du er nået til en punkt, hvor du har brug akut hjælp til opdragelse af din hund.

Hold træning

Holdtræning – udendørs

Holdtræning hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

Holdtræning – indendørs

Holdtræning i lydighed hos mig er træning af familiehunden, med positiv forstærkning, hvilket vil sige MASSER af ros og godbidder.

De Usikre

Holdet for de lyd og bevægelsessensitive hunde af små racer, som har brug for at få styrket selvtilliden.

Havehold for hvalpe

På dette hold er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet.

Havehold for hvalpe

På dette hold er socialisering i højsædet og hvalpene får længere tid til at lege end på hvalpelydighedsholdet.

Cityholdet

Holdet hvor vi tager træningen med ud i den virkelige verden.

Agility

å begynderholdet bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde.

Spor

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt

Agility

å begynderholdet bliver alle forhindringer på banen introduceret gradvist på en god og rolig måde.

Spor

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt

Rally – for begyndere

Rally for begyndere handler, hos mig i hvert fald, om at få lidt mere sjov ind i træningen.

Gymnastik for krop & hjerne

Dette hold henvender sig især til dig der har en hund som er lidt usikker eller som gerne vil træne noget andet end lydighed.