Spor.

Spor til husbehov…

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 177217885_234800741516127_3547647530586504066_n.jpg

På dette hold går vi efter at hunden skal have lov til at bruge sin yndlingssans mest muligt 🙂 Sporsøg er godt for stort set alle hunde og de fleste ELSKER det ! Som på alle mine hold drejer det sig ikke om at være bedst, men om at give dig og din hund en god oplevelse som også gør hunden træt på en dejlig naturlig måde. Vi skal lære at gå et spor fra bunden, og vil så gennem forløbet forsøge med forskellige underlag/bevoksninger at søge i, og forskellige dufte at søge efter. Dette er ikke et nosework-kursus, jeg går efter at de dufte vi bruger er nogle som hunden naturligt ville finde stimulerende og interessante at søge efter såsom kød, blod, skind og pels. Max. 6 hunde på holdet gør at jeg kan hjælpe alle i det omfang der er behov for det.

På dette hold kan man deltage 2 personer pr. hund. Det er hunden der er tilmeldt, du/I bestemmer selv hvem den har med i den anden ende af snoren. Børn der deltager skal være gamle nok til at være interesserede i, at deltage i træningen. Hunhunde i løbetid, racer som oprindeligt blev anvendt til kamp samt andre racer med udfordringer i social sammenhæng, er alle velkomne på træningspladsen.

Formål :

At vise dig hvordan du kan give din hund en relativ simpel opgave, som den har stor glæde af, og som du med lethed kan optimere og gøre mere og mere spændende, efterhånden som I sammen får mere erfaring.

Tilmelding :

Al tilmelding foregår første gang telefonisk på 20971981. Alle hold løber som udgangspunkt over 6 gange 45 min. hvorefter der starter nye hold og ny tilmelding er nødvendig.

Tirsdag : Kærbøllinghusevej 64, 7100 Vejle.